> Nevermind me.

- Love is blind and that I knew, when my heart was blinded by you.

Du vet varför det är jobbigt.
Innerst inne vet du.
Vill du höra mig säga det igen?
Synd.
Det kommer inte hända.

> Ettfemsju

Vi<3

Haaaj
Idag var jag och mina söta på Lager 157:D
Det var riktigt kul, speciellt när vi tog bilen själva, så duktiga är dom. Idag var det Sofia som var duktig och körde ända från Lerum till Gällstad och tillbaka. Sjukt härligt, även om jag kände mig som världens minsting där bak i baksätet, jag kunde ju inte ens öppna min fönserruta själv;) haha.. Torren.
Såååå snygga kläääder. Kolon G!

Tack för att ni finns, mest underbara<3 Jag älskar er.



Nu dåå, nu är jag hemma, hemma hos pappa.. Frida kom hem till mig typ vid 4 tiden.
Hon är konstig idag:P Typ glor, haha, ingen vet vad som hämde där.
Eller jo, ALLA vet vad som hände med Frida och varför hon är läskig.
Men men. Så kan det gå när inte haspen är på.

Men Frida och jag då, vi bråkade igår.
Seriöst var det, för en gång skull, och vi hade en vettig konversation efteråt;O
Jag gillar henne.


> Du gav mig en gloria.

-

Du är det finaste en männsika kan tänka sig att ha nära. Du ligger inom de där orimliga önskningarna ingen önskar, du känns för långt bort.
Så hur gick det då till ? Den dagen då jag mötte dig, min högsta önskan ?
Du slog in, som en blixt från klar himmel gick du in och tog din plats i mitt hjärta.



Idag har varit en dag som alla andra. Förutom att jag fick besök av älsklings Sofy idag i skolan då. Det var riktigt kul faktiskt. Underbar. Hon är torrast, och jag har ingenting emot det;)
Efter skolan gick jag med  torren i stan en stund och letade present till pojkvännen hennes.
Det va kul faktiskt, hon är sötast när hon skall handla, in i Varenda affär och prova allt:P
Härligt är det!
   Senare när jag gått runt där med henne ett tag så träffade jag Frida i stan och åkte hem till henne för att hämta lite saker. Tog väl 20 minuter så var jag därifrån igen på väg hem igen.
Sägs att det skall bli storm inatt?! Vad gör jag då?

David var här för en stund sedan. Som vanligt, typ. Men det är kul. Vi har faktikst fått en bättre relation nu, när båda har växt ifrån slagsmålstadiet, eller, i alla fall jag;) Men jag älskar honom.
Det har alltid varit vi, även när vi inte velat det.

Anyhow, imorgon då. Två prov! Kul! Först det nationella Svenska B provet och sedan matteprov, DET blir kul! Usch. Segaste dagen. Efter skolan skall jag hem till Frida, tror jag. Har inte bestämt mig än hur jag skall göra med det. Hur jag än gör så skall jag i alla fall se på idol på kvällen. Så nu vet ni det också, skriv ner det!..

Trååååk...
Men ha det så bra då, haaj<3




> Du gav mig en gloria.

  




> Fridajs<3


Frida Bastos.

Du och jag, vi träffades första gången i ett klassrum på kungsgatan 34-36 den 16 augusti, 2005. Där satt vi, vid varsin bänk, helt ovetandes om att den från den dagen skulle ingenting vara sig likt. Vi tog varandra i hand för första gången utanför domkyrkan.. Nu hade jag velat säga att jag redan då såg det jag ser i dig nu, men både du och jag vet att det inte är sant. När jag gått därifrån visste jag fortfarande inte att du existerade.


Det var först tre dagar senare som jag Verkligen träffade dig. Vi hamnade i samma grupp när vi skulle ut på stan och stadsvandra.. Det var Då det hela började. Vi gick och hade ganska trevligt faktiskt, pratade lite om vår nya klass och vilka människor som vi trodde skulle umgås med vilka. Sedan tog vi spårvagnen, nummer nio, från domkyrkans spårvagnshållplats tillsammans. Jag skulle av vid centralstationen och du skulle fortsätta. Du frågar mig om jag har msn, och jag frågar dig om ditt nummer, vilket jag fick... Då hette du Frida för mig.

..efter många msn konversationer, telefonsamtal, resor, övernattningar och lite ''hangout'' på drottningtorget( :P ) såå..

..Är du en stor bidragande faktor till varför jag över huvud taget går upp på morgonen. Att vara utan dig finns inte som alternativ. Allt vi gått igenom, allt vi gjort. Ingenting kan raderas. Du kommer alltid finnas som en lättande känsla i mitt hjärta.
Ditt hjärta i min hand. I'll never let go.<3


16 - 08 - 2005 * - Det var bara början, början på resten av mitt liv.


Frida Bastos, Jag älskar dig.

// Din Louise