> ?

Mycket idioti kring matbordet idag.


> oprofessionel.

-

Det är precis vad jag är, oprofessionel. Jag är så fruktansvärt jävla dålig på att se vad som verkligen är bäst för mig. Och när jag då inser vilket snesteg jag just tagit, så finns inte möjligheten att vända om längre. 
Jag är ju för bra för att vara sann^^.
Är det din och min tur snart? Någonsin?
_____________________________________________________________________________________

Mänskliga rättigheter i skolan idag då, hela dagen:) Amnesty var där på morgonen och höll ett litet föredrag. Det var faktikst riktigt intressant. Övningarna var svåra:/ Hur skall man kunna välja 4 personer att ta med sig, och lämna kvar resten:S Det är sjukt att det finns människor, år 2007, som faktiskt behöver ta sådana beslut. Eller liknande beslut. Jag blev ganska tagen utav vad de berättade och bestämde mig för att hjälpa till genom att bli sms-aktivist. Det är inte mycket, men det hjälper lite. Det är faktiskt så, ingen kan göra allt. Men alla kan göra något.
Efter skolan var jag och gymmade.. Guud va skööönt det vaaaar. Man blir så glad efteråt, allting är bra och ingenting kan gå fel :) Loooove it.

Mamma fyller år idag med, så vi skall ha lite födelsedagsmiddag här med lite olika människor.. Gott med mat i alla fall:P Haha. Grattis mamma!

Nej, nu blir det nog lite plugg:) weeii.
Usch på torra lärare.

//Louise.

> citatet;)

''Han är inte bara bög, han har ingen utbildning heller''
- Sofia Näverbrant, 2007-01-16





Guess you had to be there;)

> projekt

Projekt i mediekommunikationen VT-07.

På måndag (22/1) börjar vårt projekt i mediekommunikation. Jag och min grupp, som består av mig, Martina, Frida och Sofia, har tänkt att arrangera en utställning som kommer att äga rum på skolan. På utställningen så kommer vi att visa verk som vi elever på skolan har gjort, alla som vill ställa upp sina verk är välkomna att göra det. Brevid varje verk så kommer vi även ha en liten förklaring, vad det föreställer, varför man gjort det, vem som har gjort det, och så vidare.
Våran idé är inte klar än på långa vägar, men detta är vår början. En del ändringar kan förståss komma att ske.

Projektet i sig tycker jag är ett bra arbetsätt, man får jobba lite mer självständigt och själv bestämma lite tillsammans med de i gruppen hur man vill gå till väga.

//Louise

> proper education.

Imorgon är det skola. Igen. Lite dubbla känslor när det gäller det. Jag har självklart saknat alla underbara människor. Men jag ORKAR INTE PLUGGA HISTORIA. Jag hatar historia mer än ALLT. Och jag är ju ingen big fan av vår lärare heller. Nej, suck på det. :/
Men NTI är världens bästa skola<3


Har i alla fall varit hos Frida hela dagen idag, chillat mest. Kollat på lite Ugly Betty:)
Jag och Isabel åkte därifrån vid 21 tiden ungefär. Vi hade ett trevligt litet 'chitchat' på spårvagnen;)
Haha, hon är söt^^.

Nej, jag har ju ingen kreativitet eller ork att skriva idag, så jag slutar nu.
Nu skall jag sova för att vakna imorgon.


//Louise

> tillbaka.

Haaj. Nu är jag Frisk.

-Snabbinfo.

I torsdags var jag och Frida inte överens. Sen löste vi det och träffades inne i stan, för att åka hem till henne, oväntat;) Blev kvar där tills Fredag... Vi åkte hem till Isabel på Fredag och såg på lite film och åt godaste fruktsalladen, och så fick jag smaka på ananaspajen som nina hade gjort, med glass:G Jesus. Det var goooott. Och eftersom att vi var hemma hos Isabel, vid guldheden, så åkte jag med Frida hem. Tänkte att det var bra så;) Haha. Största omvägen, men jag fick ju vara med Frojd lite längre i alla fall.(A)

Jag har saknat dig, finast. You're once in a lifetime<3



Min Sofy är sjuk:(
Jag kommer till dig så fort du inte sprider miljarder små magsjukebaciller omkring dig.
Gillar ju dig, Älskling<3

// Bye for now.

> done.

ÄNTLIGEN! Nu är det över. För denna gången i alla fall;) Om jag får tillbaka det så måste jag operera bort halsmandlarna. KUL^^. Men, det är ju inte än på ett tag i alla fall. Tror faktiskt inte att jag kommer behöva det. Känner mig rätt anti. Men i alla fall, fick lyckoruset när hon sa att jag inte behöver komma tillbaka imorgon. Kändes som att jag aldrig varit lyckligare i hela mitt liv, helt underbart! Jag har tydligen blivit ett ''fika samtal'' på avdelningen, för att jag var svårslagen, eller att min sjukdom var. Så alla har typ hört talas om mig, kändis på akuten. Haha, bra!

Snart kanske jag kan öppna käken lite mer med. :)

Nu skall jag sluta att skriva om hur synd det är om mig. Nu är jag nämligen så trött på det så jag spyyyyyyyyyyyyyyr. Fyfan, värsta smärtan jag någonsin haft. Önskar ingen annan det jag haft. Usch!

Såå, hajdå på det<3

> :)

-

Idag är en betydligt bättre dag än igår! Vaknade i morse och kunde faktikst prata och svälja utan problem, helt sjukt. Sen på sjukhuset så gjorde dom knappt någonting, tittade lite och snittade upp lite, men ingenting mot tidigare. Aa, så idag är jag glad. Weeeiiiii:D
Läkaren sa till och med att imorgon KAN vara sista gången. Jesus, lättnaden!

Och lite extra glad är jag ju förståss för att mina små älsklingar kommer hit idag:) Sofy slutar jobba vid 16, och då kommer Linnie till Statoil så går dom gemensamt hit. Gud va myys^^
Saknat er mina tvålingar ur den ridande fyriaden;)
My heart belongs to you<3 Alltid.

Nu skall jag gå och göra någonting annat.

Så ha det fiiiiiiiiiiint...
Pusshej:)

> influence

!

Allt det du gör får stå för dig. Ingen annan kan någonsin beskyllas för de saker som Du lägger din hand på.
Kom ihåg det.




Ta vara på dina vänner. Det är det finaste du har.

//Louise


> painkiller

Jahapp. Kom precis hem från sjukhuset, igen. Idag gjorde det mer ont än någonsin:( Fick ingen mer bedövning än valig bedövningsspray, vilket han inte ens hade tänkt att använda, men jag liksom tvingade honom. Tror inte att han gått igenom det jag gör, så han förstår nog inte smärtan av en stålsax instucken i halsen. Men han var duktig, det gick bra ändå, han sa att det värsta är över nu. Att jag ''bara'' har några gånger kvar. Så man får ju vara glad för det lilla.
Han sa att jag var duktig med^^
Jag fick en känsla av att han ville ge mig ett klistermärke:)
Men jag fick inget.

Hap, inte så kul. Men nu vet ni det.

Imorgon kanske jag kan ligga ner och sova:D weeeii!!

pusshaj<3